Menu
Voor 17:30 besteld, volgende werkdag in huis
Gratis verzending in NL
30 dagen zichttermijn

Ruilen & retourneren

 

DOWNLOAD RETOURFORMULIER

 

Wanneer je iets koopt in onze webwinkel dan is er sprake van een zogenaamde 'Koop op afstand'. Dit geeft jou recht op een zichttermijn van 14 dagen. Dit wordt ook wel de 'afkoelperiode' genoemd. Binnen deze 30 dagen mag je je bestelling zonder opgaaf van een reden aan ons terugsturen of omruilen voor een ander product.

Bij HoesjesOline hebben wij er voor gekozen om dit zichttermijn op te hogen naar 30 dagen, zo heb jij alle tijd om jouw hoesje te bekijken en jouw aankoop eventueel te overdenken. Geen stress, gewoon een goede voorwaarde. 

Ik wil mijn bestelling terugsturen, hoe werkt dat?

  1. Stuur een e-mail naar info@hoesjesonline.nl met in de onderwerpregel: 'Retour - {bestelnummer}' en geef de reden van retour op.

  2. Je kunt je bestelling binnen 30 dagen aan ons retourneren, samen met het retourformulier

Ben je niet in de gelegenheid om te printen dan mag je de informatie die we op het retourformulier aan je vragen ook zelf op een papiertje schrijven en meesturen met de zending.

Retouren kan je verzenden aan:

Hoesjesonline.nl

J.S. de Rijkstraat 98

3554CM Utrecht

Mag ik het product openmaken tijdens de zichttermijn?

Ja, je mag het product bekijken. Als dit betekent dat je het uit de verpakking moet halen dan is dat toegestaan. De verpakking moet wel (voor zover mogelijk) heel worden gelaten. Wanneer je een verpakking die op normale wijze open en dicht kan, aan stukken hebt gescheurd dan is het helaas niet mogelijk om de producten nog terug te sturen.

Kan ik dan ook gebruikte producten terugsturen?

Nee, dat is niet mogelijk. Ben je niet helemaal zeker van de aankoop, denk er dan nog even goed over na voordat je het product gaat gebruiken. Neem je het product in gebruik dan is het vanaf dat moment niet meer mogelijk om het te retourneren.

Wanneer krijg ik mijn geld terug

Zodra we jouw retourzending hebben ontvangen wordt deze gecontroleerd op compleetheid en eventuele beschadigingen. Retouren worden binnen 5-10 werkdagen verwerkt. Als alles in orde is wordt het bestelbedrag van het geretourneerde product of producten teruggestort op het rekeningnummer waarmee je hebt betaald of gecrediteerd op je creditcard. Indien je hebt betaald met Achteraf Betalen of PayPal wordt er teruggestort op het hieronder ingevulde rekeningnummer.

Kosten van de retourzending

Helaas geldt bij een retourzending dat de kosten voor jou zijn. Wij rekenen bewust geen verzendkosten bij een bestelling om je zo goedkoop en snel mogelijk te kunnen bedienen. Ligt de fout bij ons? Maak je dan geen zorgen en neem contact met ons op, wij zorgen dan voor een correcte afhandeling.